• Przechowywanie i konserwowanie produktów żywnościowych w warunkach domowych Anna Ners, Anna Szczepańska

Brak towaru
7.90
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 14
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 14
Kurer InPost 16.5
Dostępność 0 szt.
Waga 0.06 kg
ISBN 83-225-0104-8
Zostaw telefon

"Przechowywanie i konserwowanie produktów żywnościowych w warunkach domowych" Anna Ners, Anna Szczepańska

Stan:  dostateczny

Uwagi:  uwagi: przybrudzenia, na okładce plama po zalaniu, zagięcia, pożółkłe kartki

Rok wydania:  1986

Opis:

Poradnik zawiera liczne praktyczne porady o metodach konserwowania i przechowywania produktów żywnościowych.


Dodatkowe informacje:

Na życzenie przesyłamy dodatkowe zdjęcia książek.

Istnieje możliwość odbioru książki w Bydgoszczy, na ulicy Gdańskiej 57.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci