• Podstawy technologii potraw Franciszek Koj

Brak towaru
11.00
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 14
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 14
Kurer InPost 16.5
Dostępność 0 szt.
Waga 0.65 kg
ISBN 83-204-0151-8
Zostaw telefon

"Podstawy technologii potraw" Franciszek Koj

Stan:  dostateczny

Uwagi:  zagięcia grzbietu i okładki, rozdwojone rogi, przybrudzenia, pożółkłe kartki, podpis na pierwszej stronie, lekko przekrzywiony blok

Rok wydania:  1980


Dodatkowe informacje:

Na życzenie przesyłamy dodatkowe zdjęcia książek.

Istnieje możliwość odbioru książki w Bydgoszczy, na ulicy Gdańskiej 57.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci