• Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Sulwińska-Katulska, Ewa Aszkiewicz

22.00
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 14
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 14
Kurer InPost 16.5
Dostępność 1 szt.
Waga 1.32 kg
ISBN 978-83-245-1915-6

Zamówienie telefoniczne: 698743087

Zostaw telefon

Autor: Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Sulwińska-Katulska, Ewa Aszkiewicz

Stan: bardzo dobry -

Uwagi: lekkie rysy i obicia, drobne przybrudzenia

Rok wydania: 2016

ISBN 978-83-245-1915-6

Dodatkowe informacje:

Na życzenie przesyłamy dodatkowe zdjęcia książek.

W razie rozbieżności między parametrami produktu a opisem, prosimy sugerować się opisem.

Zapraszamy również do obejrzenia pozostałych aukcji. Codziennie dodajemy dużo nowych pozycji.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci