-
Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Sulwińska-Katulska, Ewa Aszkiewicz


Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 14 |
Dostępność |
|
Waga | 1.32 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-245-1915-6 |
EAN |
Zostaw telefon |
Autor: Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Sulwińska-Katulska, Ewa Aszkiewicz
Stan: bardzo dobry -
Uwagi: lekkie rysy i obicia, drobne przybrudzenia
Rok wydania: 2016
ISBN 978-83-245-1915-6
Dodatkowe informacje:
Na życzenie przesyłamy dodatkowe zdjęcia książek.
W razie rozbieżności między parametrami produktu a opisem, prosimy sugerować się opisem.
Zapraszamy również do obejrzenia pozostałych aukcji. Codziennie dodajemy dużo nowych pozycji.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci